Ominaisuudet

M24Connect Pro

Pyydä tarjous!  • Ammattilaisen käyttöliittymä (ks. alta)
  • Etävastaanotto (chat ja video)
  • Etähoitopolku (triage, keskustelun jatko-ohjaus, moniammatillisuus)
  • Potilaiden henkilöllisyyden vahvistus ja käyttöoikeuksien hyväksyntä
  • Aloituskoulutus ja ammattilaisten tukipalvelut
  • Potilaiden käyttöliittymä muokattu organisaatiosi väreihin
  • Asiakasrekisteri
  • Riippumaton muista järjestelmistä
  • Asiakkaan rerkisteröityessä palveluun tunnistetaan hänet vahvasti (0,17 € /  tunnistautuminen). Jatkossa asiakas kirjautuu palveluun tekstiviestivarmenteella (0,10 € / viesti).
  • Terveydenhuollon resurssit kiiretilanteissa tai erityistarpeissa (erikseen sovittava)
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo

M24Connect Pro

Odoo • Image and Text

Ammattilaiskäyttöliittymä - Etävastaanotto

M24Connect Pro:n ammattilaiskäyttöliiittymä on terveydenhuollon ammattilaisten tarpeeseen kehitetty selain-pohjainen työkalu etävastaanottojen ja potilaiden hallintaan.

Ammattilaiskäyttöliittymään saapuvat chat-viestit näkyvät halutuille ammattilaisille, esimerkiksi päivystäjille. Päivystäjät voivat poimia saapuvat chat-keskustelut ja tehdä hoidontarpeen arvioinnin. Chat-keskustelu voidaan ohjata eteenpäin esimerkiksi lääkärille tai muuttaa videovastaanotoksi.

Jos videovastaanotolle on sovittu aika, voidaan ammattilasikäyttöliittymästä soittaa videopuhelu, johon potilas vastaa.

Jos ammattilaiselle ohjataan chat-keskustelu, saa hän tekstiviestillä ilmoituksen saapuneesta chat-konsultaatiosta. Vastaavasti potilas saa tekstiviesti-ilmoituksen saapuneesta chat-viestistä, jonka hän voi käydä lukemassa kirjautumalla potilaan käyttöliittymään.

Ammattilaiskäyttöliittymä on suunniteltu yhteistyössä terveydenhuoltohenkilöstön kanssa ja se soveltuu erinomaisesti kuntien, työterveyslaitosten, terapiatalojen, eläinlääkäriasemien sekä muiden yksityisten palveluntuottajien etäpalvelualustaksi.

Ammattilaiskäyttöliittymä - Potilaiden hallinta

Potilaan kirjautuessa ensimmäistä kertaa palveluun voidaan hänet päästää joko suoraan palveluun tai vaihtoehtoisesti vasta sitten, kun potilas on hyväksytty manuaalisesti käyttäjäksi ammattilaiskäyttöliittymän Hallinnasta. Potilaita voidaan myös kategorisoida esimerkiksi halutun yrityksen, alueen tai muun kategorian mukaan.

Hallinnasta voidaan myös etsiä haluttu potilas yhteystietoineen ja avata chat- tai videovastaanotto. Ammattilaiskäyttöliittymästä nähdään myös onko potilas kyseisellä hetkellä kirjautuneena potilaan käyttöliittymään vai ei.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Potilaan käyttöliittymä

Potilaan käyttöliittymä brändätään organisaatiosi, esimerkiksi hyvinvointialueen tai yksityisen palveluntuottajan brändin värein ja logoin. Samoin tehdään kirjautumis- ja rekisteröintisivuille.

Asiakkaan rekisteröityessä hänen henkilöllisyytensä vahvistetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jonka jälkeen hän täyttää yhteystietonsa. Rekisteröinti vie kokonaisuudessaan vain pari minuuttia. Jatkossa potilas voi kirjautua matkapuhelinnumerollaan ja siihen saapuvalla tekstiviestivarmenteella.

Potilas voi aloittaa chat-keskustelun ja vastata videopuheluihin. Hän voi myös lähettää dokumentteja ja kuvia. Potilaan käyttöliittymä on selainpohjainen eikä vaadi asennuksia ja toimii sekä mobiilissä että tietokoneella.

Aloituskoulutus ja käyttäjien tuki

M24Connect Pro:n käyttöönoton hinta sisältää aloituskoulutuksen, jossa henkilöstönne koulutetaan etäterveydenhuoltoon ja he pääsevät näkemään, kuinka etäpalvelu auttaa heitä työssään. Tarjoamme henkilöstöllenne lisäksi tuen mahdollisia ongelmatilanteita varten. 

Odoo • Text and Image

Avaa uusi digikanava potilaillesi!

Avaimet käteen -ratkaisu. Nopea toimitus. Etäkoulutus. Kiinteä hinta.